Hervind je eigen goud

Workshops

Workshops voorjaar 2020

Je kunt 4 ochtenden meedoen, of kiezen voor één of meer ochtenden. De data zijn:
11 maart, thema “ontluiking”
25 maart, thema “eigen kleur”
15 april thema “balans”
22 april thema “stromen”
De kosten voor één workshop zijn 25,00. Kom je alle vier de ochtenden dan krijg je korting en betaal je 85,00.
De ochtenden zijn van 9.30 tot 12.00 uur in Wichmond Er kunnen maximaal 6 mensen meedoen, het minimum is 4. Voor meer informatie of aanmelden: Annemiek van der Velden telnr 0611125317 mail: info@goudenwandeling.nl

Wandelcoaching tijdens een workshop: we gaan in groepsverband wandelen aan de hand van een bepaald thema. Een workshop kan bijvoorbeeld met je team, met vrienden, met familie of met collega’s. Je kunt je ook individueel opgeven, de geplande wandelworkshops vind je op de nieuwspagina.

Je gaat onderzoeken wat een thema jou te zeggen heeft. Onderweg verzamel je beelden en misschien ook daadwerkelijk materiaal uit de natuur. Bij terugkomst bij ons startpunt kun je jouw nieuwe inzichten letterlijk gaan vormgeven met het materiaal en de beelden die je hebt verzameld. Na afloop van de workshop weet jij wat je volgende stap is.

Heb je interesse in een workshop met je eigen groep? Neem dan gerust contact met mij op, dan maak ik een programma op maat.

Naast workshops van één dagdeel kunnen er ook workshops van 2 of 3 dagdelen worden ontwikkeld. Houd hiervoor de website in de gaten of meld je aan voor de nieuwsbrief, dan ontvang je het laatste nieuws 1x per maand in de mail.