welke vruchten wil jij oogsten?

Wat is jouw oogst, wat zijn jouw vruchten die je kunt gaan plukken?

Ik vraag je  om even je ogen te sluiten en te denken aan wat jij wilt oogsten/ aan het oogsten bent. Kijk dan naar onderstaande foto’s, laat ze op je inwerken en kies er dan intuitief één uit die je het meeste aanspreekt. Daarna kun je de vragen onder de foto’s voor jezelf beantwoorden.
En komt er geen antwoord, geen punt, laat het los en wie weet schiet het je de komende dagen ineens, onverwacht, te binnen.

 

Vragen om over te mijmeren:
Wat maakte dat je voor jouw foto koos als je denkt aan jouw eigen oogst, jouw eigen vruchten?
-speelt bijvoorbeeld de grootte een rol, de hoeveelheid, de kleur, de omgeving, …….

Ben je blij met jouw oogst?

Wat zegt jouw gekozen foto over  jouw oogst als je ook kijkt naar de andere foto’s

Wat ga je doen met  jouw oogst? Hoe ga je hem gebruiken komende periode?

Misschien komen er nog andere vragen en antwoorden bij je boven, je kunt ook een tekening maken van jouw oogst en zien wat dat nog voor extra informatie geeft.
Ik ben benieuwd wat deze vragen bij je oproepen en ik vind het leuk als je dat met me deelt!
Volgende inspiratiemail zal ik delen welke foto ik koos en waarom.

Nieuws
Na een lange, hete zomer, (waarin ik me soms afvroeg hoe dat moet met wandelcoaching bij temperaturen boven de 30 graden) ben ik al weer even aan het werk.

Individuele cliënten druppelen na de vakanties weer binnen en ik gaf eind augustus een workshop voor ondernemers over de positieve kanten van wandelen, hieronder wat actiebeelden.

Op zaterdag 8 september geef ik een wandelworkshop voor Bewust Achterhoek, start om 10.00 uur bij kasteel Hackfort, je  kunt je nog aanmelden via www.bewustachterhoek.nl

In de week van 17 september is het “de week van de  loopbaan” en kun je een afspraak maken als je een loopbaanvraag hebt. Dit kan wandelend, maar ook binnen.

Ik heb onder andere een tekenworkshop gevolgd in mijn vakantie en dat inspireerde me om ook zelf weer workshops te gaan aanbieden met daarin een combinatie van wandelen en daarna tekenen/plakken/schrijven:
De eerste zal zijn op vrijdag 28 september van 13.30 – 16.30 uur
Max 6 deelnemers, thema: balans en kosten 25,00 pp.
Wil je meer weten, bel of mail me. Latere data volgen.

En natuurlijk kun je ook altijd terecht voor een individuele wandeling of een traject van meerdere wandelingen of een workshop op maat voor jou en je vrienden/collega’s/familie.