Hervind je eigen goud

Over Annemiek

Wijs en creatief, veerkrachtig en eerlijk, nieuwsgierig en onbevooroordeeld; dat is Annemiek. Dankzij haar pure blik is zij in staat vertrouwen te geven en tegelijkertijd te confronteren en te prikkelen als dat nodig is. In haar coaching laat ze haar cliënt altijd zoeken naar een onverwachte oplossing of visie die ruimte geeft en zorgt dat er weer nieuwe beweging ontstaat, waar je energie van krijgt. Zij gebruikt graag de natuur tijdens haar werk, de beweging van het wandelen ondersteunt en daarnaast biedt de natuur met haar steeds wisselende beelden altijd weer een verrassende spiegel. Met haar ruime ervaring in diverse werkvormen kan ze je ook als je niet wilt/kunt wandelen verrassen met een mooi aanbod dat je echt verder helpt.

Annemiek is de ogenschijnlijk bescheiden vrouw op de achtergrond die krachtig in beeld komt op het moment dat je haar nodig hebt. Met haar werk- en levenservaring in combinatie met haar vermogen om van het pad af te dwalen en vol vertrouwen te genieten van mensen en de natuur begeleidt ze cliënten in de zoektocht naar hun eigen Goud.

Een creatieve werkwijze staat centraal in de coaching en trainingen van Annemiek. Het begeleiden van mensen in hun leven of werk is haar passie, of dat nu op het gebied van persoonlijke levensthema’s, loopbaanvragen, communicatie, profilering of zingeving is.

Wil je meer weten over de achtergrond van Annemiek, lees dan haar CV of bekijk haar LinkedIN-profiel.