Hervind je eigen goud

Aanbod

De Gouden Wandeling neemt je mee naar de omgeving van Wichmond. In de stilte en de rust van de natuur gaan we aan de slag met jouw vragen over je loopbaan of je persoonlijke ontwikkeling. Vanuit het huisje aan de Hackforterweg 33 in Wichmond wandelen we zo de natuur in, waarna we letterlijk alle kanten op kunnen.

Tijdens de wandeling of workshop laten we ons raken door wat zich op dat moment aandient in de natuur om ons heen. Onderwerpen die spelen bij jouw vraag worden door de natuur als vanzelf zichtbaar. De natuur helpt je om stil te worden in je hoofd, wat het makkelijker maakt om te luisteren naar je gevoel.

Samen met jou en de natuur zorg ik voor voortgang in je proces. Soms is het daarbij noodzakelijk om letterlijk voor een zijpad te kiezen.

Voor individuele sessies zijn er de volgende mogelijkheden:

Daarnaast kun je kiezen voor workshops en trainingen in groepsverband. De tarieven voor particulieren staan bij elk onderdeel vermeld, voor organisaties maak ik graag een offerte op maat.

Spreekt mijn persoon en mijn aanbod je aan, maar kun of wil je niet wandelen? Dan kunnen we ervoor kiezen om ‘gewoon binnen’ te werken in Wichmond of Warnsveld.