Hervind je eigen goud

Retraite: Driedaagse coaching individueel

Ben jij als drukbezette vrouw altijd hard aan het werk en sta je voor iedereen klaar? Voel je je verantwoordelijk en ga je te vaak over je eigen grenzen heen? Mis je de inspiratie, de speelsheid en de lichtheid in je leven? Kortom: zou je het graag anders willen? Dan helpt een driedaagse individuele coaching jou om je eigen goud te hervinden.

Wat deze 3-daagse je brengt:

In een vakantiehuis midden in de prachtige Achterhoekse natuur krijg je alle tijd om op zoek te gaan naar antwoorden. Samen met mij als ervaren coach ga je aan de slag met die vragen waar je alleen niet mee verder komt. Misschien heb je al veel over je vragen nagedacht en er met anderen over gepraat, maar ervaar je dat je het net niet voor elkaar krijgt. Samen met mij hervindt je je kracht en het vertrouwen om jezelf weer op de eerste plek te kunnen zetten.

De driedaagse individuele coaching brengt je weer in verbinding met jouw kern. Je kunt van daaruit weer volmondig ‘ja’ en ook ‘nee’ zeggen en je eigen ruimte innemen, zodat je elke nieuwe dag licht, geïnspireerd en vol enthousiasme tegemoet treedt.

Voel je je verbonden met de natuur en de wijsheid die daar voor handen is, of ben je daar juist nieuwsgierig naar? Dan is de driedaagse coaching geschikt om aan jouw specifieke thema te werken. Dit thema kunnen we vooraf bepalen, maar ook ter plekke onderzoeken.

We werken met verschillende methoden, zoals buiten wandelen en het maken van specifieke opdrachten. Dit kan bijvoorbeeld een schrijfopdracht zijn om een thema verder uit te diepen en je te laten verrassen door wat er nog meer zichtbaar wordt. Aan het eind van de driedaagse maak je een actieplan zodat je de opgedane ervaringen meeneemt naar huis en er daar verder mee kunt.

Hoe de 3-daagse er uit ziet:

Tijdens de driedaagse verblijf je in een eigen luxe vakantieverblijf in Wichmond, met vrij uitzicht midden in de natuur. Elke dag bevat coaching (binnen en buiten) en vrije tijd in de middag en avond die je de mogelijkheid geeft om opdrachten te maken die voortkomen uit de coaching. De eerste dag starten we rond 10:30 uur en werken we tot ongeveer 15:00 uur. De volgende ochtend starten we na het ontbijt kort met een paar fysieke opwarmoefeningen, waarna we werken tot na de lunch. Op de dagen dat je overnacht verzorg ik de avondmaaltijd voor je.

De ingrediënten van de driedaagse op een rij:

 • Intake via telefoon/skype, waarin we bespreken waar jouw vragen en verwachtingen liggen
 • Driedaags verblijf in Wichmond, in een eigen luxe houten vakantiewoning middenin de Achterhoekse natuur
 • Elke dag coaching, buiten of binnen, met verschillende onderwerpen en werkvormen
 • Vrije tijd in de middag en avond waarin je o.a. opdrachten kunt maken die voortkomen uit de coaching
 • Eén week na afloop en drie weken na afloop een belafspraak van 30 minuten, als vinger aan de pols

Herken je je in (één van) de volgende beschrijvingen? Dan is de driedaagse geschikt voor jou:

 • Je bent toegewijd aan je eigen groei en begrijpt dat jouw leven samenhangt met de verantwoordelijkheid die je voor je eigen leven neemt
 • Je wilt op een speelse en creatieve manier onderzoeken waar je nu staat en hoe je op een bij jou passende manier verder kunt
 • Je bent graag in de natuur en je bent nieuwsgierig naar hoe de natuur om je heen je iets kan leren over jouw eigen natuur
 • Je bent bereid om tijd voor jezelf te creëren, zodat je dieper kunt onderzoeken wat er in je leven speelt en hoe je (nog beter) vooruit komt

Investering:

De 3-driedaagse is inclusief:

 • 2 overnachtingen in een eigen vakantiewoning
 • ontbijt, lunch en diner
 • 12-uur coaching
 • 2 belafspraken na afloop van de 3-daagse.

voor particulieren €1300,00. Indien je werkgever betaalt,maak ik graag een offerte op maat.

Lijkt deze 3daagse je helemaal iets voor jou, maar is de investering voor jou nu te veel, dan kun je ook kiezen voor de “lichtere variant”:

dan krijg je:

 • 2 overnachtingen in een eigen vakantiewoning
 • 1x lunch (verder zorg je dus zelf voor je maaltijden!)
 • 9 uur coaching (dus elke dag 1 uur korter)
 • 1 belafspraak na afloop van de 3-daagse

Je investering is dan € 900,00.

Heb je een vraag of ben je benieuwd of de driedaagse wat voor jou is? Neem dan gerust contact met mij op.