Hervind je eigen goud

Coaching bij loopbaanvraag of persoonlijke groei

Je vragen voor een coachtraject kunnen gaan over een verandering die je graag wilt in je leven of in je werk. Zit je vast en kom je er alleen of met vrienden/familie niet goed uit, dan is de respectvolle, warme en prikkelende ondersteuning tijdens een coachtraject een hulpmiddel om weer in verbinding te komen met jouw kern, jouw eigen goud.

Een coachtraject start met een intake waarin we kijken naar wat je vraag precies is, hoe we daar mee aan de slag gaan en hoe vaak we gaan afspreken. Het is een persoonlijk traject dat volledig op maat is. We kunnen gaan wandelen, maar ook werken aan (creatieve) opdrachten binnen in mijn mooie houten huisje. Als we ook kijken naar je CV en sollicitatiebrief, dan zal dat in elk geval binnen zijn bij de laptop.

Een gemiddeld coachtraject omvat tussen de 4 en 8 afspraken van anderhalf uur. De frequentie is 1 x per 14 dagen. Voor de tussenliggende periode krijg je huiswerkopdrachten mee en we hebben soms contact per mail/SMS. Zo blijf je in beweging.

Prijzen:

De prijs voor een coachtraject is afhankelijk van het aantal gesprekken dat we plannen. Voor een coachtraject van 6 gesprekken kun je uitgaan van een bedrag rond de  € 600,- voor particulieren.  Voor organisaties maak ik graag een offerte  op maat.

Wil je meer weten, bel of mail me dan om een afspraak te maken.