Hervind je eigen goud

maart/april 2019

Op weg naar het voorjaar, maar in de natuur ook nog de gevallen bladeren van de herfst. Ik ben druk met het afronden van mijn opleiding tot natuurgids. Dat betekent komende maanden alleen tijd voor coachtrajecten en workshops op aanvraag. Zo had ik in maart een wandelworkshop voor iemands 60ste verjaardag. Erg leuk om te doen!

Dus: lijkt een workshop je leuk, en wil je graag een eigen thema met vrienden/vriendinnen/collega’s/familie. neem contact op en we kijken welk aanbod op maat ik voor je kan maken. Een workshop bevat een combinatie van wandelen en cretaief bezig zijn met bijvoorbeeld tekenen en/of schrijven.

hier een paar reacties van cliënten die onlangs hun traject hebben afgerond:

-Je bent respectvol recht voor zijn raap en doortastend.

– Boven alles vond ik ongelofelijk fijn om in gesprek te gaan met iemand die onafhankelijk en onbevooroordeeld met me mee wou kijken. Ik voelde me altijd begrepen en op mijn gemak. Daarnaast vond ik het wandel aspect echt geweldig!

Vanuit mijn opleiding tot natuurgids ben ik bezig met mijn eindopdracht, het ontwikkelen van een kindernatuurpad. Lees in dit artikel meer als je het leuk vindt: https://www.contactmidden.nl/nieuws/algemeen/253009/natuur-beleven-met-alle-zintuigen-

Wil je elke maand in je  mailbox inspiratie over wandelcoaching ontvangen? meld je aan op mijn homepage en je ontvangt mijn gratis Ebook gelijk in je mailbox.