Hervind je eigen goud

Workshops

in januari 2018 een bijzondere workshop van één dag, waarbij je gaat wandelen en zingen, hier het programma:

Hoe zorg je goed voor jezelf in 2018?

Hoe vind je balans tussen in- en ontspanning? Wil jij 2018 met frisse inzichten op dit gebied beginnen? Meld je dan nu aan voor de wandel- en zangcoachingsdag op zaterdag 27 januari in de prachtige Achterhoek!

Tijdens deze dag ga je in een kleine groep op ontdekkingstocht met wandel- en zangcoaching . Leonie neemt je als zangcoach mee bij het ontdekken van je stem. Hoe neem je ruimte in, letterlijk en figuurlijk. Hoe leer je voor jezelf zorgen en je omgeving hierin mee te nemen. Hoe vind je balans? Ervaar hoe fijn het is om je stem als krachtig instrument in te zetten om deze vragen te beantwoorden.

Met Annemiek ontdek je jezelf in de mooie Achterhoek. Je  krijgt inspirerende vragen en opdrachten die je ondersteunen bij het vinden van jouw balans. Ook de natuur helpt zeker mee. Het gaat als vanzelf stromen en aan het eind van de wandeling weet je wat jouw eerstvolgende stap wordt voor een mooi komend jaar.

Tussen de middag word je verwend met een heerlijke lunch bij De Keuken van Hackfort.

Praktische informatie:

We kiezen voor een kleine groep. Minimaal 6 en maximaal 8 personen, waarbij we de groep splitsen tijdens de activiteiten.

Start van de dag is om 9.30u met inloop met koffie, thee en iets lekkers.

10.00u deel 1 van het programma: wandel of zangcoaching.

12.30u uitgebreide lunch

14.00u deel 2 van het programma: wandel of zangcoaching.

16.00u afronding met een hapje en drankje

Investering: € 145,00 voor de hele dag, inclusief eten, drinken en kleine goodiebag.

Wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar: wandelenzangdag@gmail.com.

Je kan natuurlijk ook bellen met Annemiek: 06-11125317 of Leonie: 06-28477953.

Locatie:

Okhorstweg 4

7234 SV, Wichmond

 

 

Wandelcoaching tijdens een workshop: we gaan in groepsverband bezig aan de hand van een bepaald thema. Een workshop kan bijvoorbeeld met je team, met vrienden, met familie of met collega’s. Je kunt je ook individueel opgeven, de geplande wandelworkshops vind je op de nieuwspagina.

Na een kop koffie of thee gaan we onderzoeken wat dit thema jou op dat moment te zeggen heeft. Onderweg verzamel je beelden en misschien ook daadwerkelijk materiaal uit de natuur. Bij terugkomst bij ons startpunt kun je jouw nieuwe inzichten letterlijk gaan vormgeven met het materiaal en de beelden die je hebt verzameld. Na afloop van de workshop weet jij wat je volgende stap is.

Heb je interesse in een workshop met je eigen groep? Neem dan gerust contact met mij op, dan maak ik een programma op maat.

Naast workshops van één dagdeel kunnen er ook workshops van 2 of 3 dagdelen worden ontwikkeld. Houd hiervoor de website in de gaten of meld je aan voor de nieuwsbrief, dan ontvang je het laatste nieuws 1x per maand in de mail.